Harzevoort Partycatering

Ons bedrijf levert heerlijkheden voor elke gelegenheid. Van bruiloft tot verjaagdagsfeest, van receptie tot maandelijkse vergadering zorgen wij voor de inwendige mens. Wij leveren zowel bij u thuis als aan uw bedrijf. Van 10 tot 250 man, u bent bij ons culinaire team meer dan welkom. Door onze ervaring bent u verzekert van vlekkeloze verzorging van uw eetfeest.

Ambachtelijke gerechten en producten met een pure smaak, dat staat bij ons hoog in het vaandel. U merkt dit niet alleen aan het gebruik van authentieke ingeredient maar ook in de bereidingswijzen! Naast een eerlijk product staat ook aandacht voorop in de ontwikkeling van onze gerechten. Zo zorgt ons creatief en culinair team er niet alleen voor dat onze producten lekker smaken maar dat ze er ook nog eens piekfijn uitzien.

over_ons

Kwaliteit, aandacht en ambacht
We worden per jaar meer dan 6 keer onverwachts gecontroleerd op hygiene, smaak, structuur en bereidingswijze. Alleen door constante kwaliteit en creativiteit te bieden mogen wij ons Keurslager blijven noemen. We doen ook mee aan vakwedstrijden, een professionele jury beoordeeld onze lekkernijen. Vaak met goud beloond. Komt u eens langs in de winkel en vraag naar onze oorkondes en certificaten.

Complete service
Naast de culinaire invulling zorgen we ook graag voor alles daaromheen. Maak u feest compleet met een biertap, partytent, stoelen, tafels enz. U kunt bij ons terecht voor alle partybenodigdheden.

Partytenten

Partymateriaal

Showcooking: koken op locatie

Inzet van bedienend personeel

Lokaties

Entertainment