Partybenodigdheden

Voor partytenten, stoelen, biertaps etc. werken we al jaren nauw samen met Partyverhuur Pieter Valkenburg uit Veenendaal.

Of het een groot of klein feest betreft, dankzij onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een verzorgde ontvangst bieden tegen een bij u passend budget. Partyverhuur Pieter Valkenburg onderscheid zich in kwaliteit, hygiene, veiligheid, service en de juiste “know-how”.

Lokaties & styling
Voor sommige feesten is een passende lokatie vereist. Een romantisch kasteel of juist een heel moderne ruimte waarin vergaderd wordt. Ons netwerk is uitgebreid en wij vinden altijd een lokatie die past bij de wensen en eisen van uw cateringpartij. Ook werken we samen met MOOD styling om uw feestlokatie een unieke sfeer te geven en met een verassende invulling uw gasten een ervaring te bezorgen waarover nog lang wordt nagepraat!

Showcooking
Al onze producten zijn kraakvers, om dit kracht bij te zetten kunt u ervoor kiezen om gerechten ter plekke door ons te laten bereiden. Onze chefkoks en barbecuespecialisten staan voor u klaar en geven u en uw gasten nuttige tips om zelf ook creatief aan de slag te gaan met lekker eten.

Entertainment
Van levensgroot opblaaskasteel voor de kids tot goochelaars, sport en spel en swingende bands. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we precies weten bij wie we moeten aankloppen om uw gasten te vermaken. Informeer naar alle mogelijkheden.

Harzevoort Partycatering